مرورگرهای وب

سلام
پست قبلی که گذاشتم حدود 5 دقیقه پیش ارسال شد
داشتم تو اینترنت چرخ میزدم که یه مطلب جالب دیدم گفتم بذارم شما اکی سازی ها هم ببینید
زیاد کس شعر نمیگم
استاد شما هم هر جور صلاح دیدید بخونید یا اول پست قبلی رو بخونید و بعد اینو یا برعکس
فرقی نمیکنه.......
دیدم جالبه گفتم شاید برای شما هم جالب باشه
که میدونم نیست چون شما یه موزیلا فایر فوکس رو دیدی و چشمت رو رو بقیه مرورگرا بستی
مثل گوگل کروم که فکر کنم هنوزم نصب نکردی
بیخیال
متن کس شعر:

فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، کروم، اوپرا و سافاری! تقریبا می توان گفت که همه ما در مورد این مرورگرهای مطرح وب مطالبی را خوانده ایم، از آن ها استفاده کرده و یا دست کم نام آن ها را شنیده ایم. طی سال های گذشته این نام ها مرتب در حال رقابت با یکدیگر برای کسب بازار بیشتر کاربران بوده و هستند و نیز بعید است که بگوییم یکی از ان ها نهایتا برنده مطلق بازار خواهد شد.

flock.jpg

اما اگر بخواهید دنبال مرورگری بگردید که تنها کارهای ساده شما را هنگام آنلاین بودن انجام دهد چه کار می کنید؟ چه کار می کنید اگر بخواهید دنبال مرورگری باشید که کاملا منحصر به فرد باشد (و چه بسا گزینه های برتری نیز از نام های مطرح وب داشته باشد!)؟

اگر به دنبال چنین گزینه ای می گردید، باید به شما بگویم که درست به هدف زده اید! تقریبا به جز موارد بالا بیش از ۱۲ مرورگر دیگر نیز وجود دارد که شاید گزینه های مناسبی برای هر یک از شما جهت جایگزینی باشند. در ادامه به معرفی ده مرورگر به همراه دلایل استفاده از آن ها پرداخته ایم.

Stainless مرورگری است که در پاسخ به گوگل کروم ایجاد شده است. این مرورگر مانند کروم از معماری چند پردازشی استفاده می کند و برای سیستم عامل مک OS X که در زمان آعاز، توسط گوگل پشتیبانی نمی شد ایجاد گردیده است. هر چند که به جز این مورد ویژگی های دیگری را نیز در خود نهفته است. یکی از این ویژگی های جالب توجه، توانایی ورود همزمان به یک سایت توسط دو اکانت مختلف در دو تب مختلف است.

stainless.jpg

Maxthon مرورگری با قابلیت تنظیمات بسیار زیاد است که بیشتر تاکید روی امنیت دارد. این مرورگر دارای سیستم شناسایی تبلیغات مزاحم داخلی است که از این طریق بسیاری از اینگونه تبلیغات را مسدود می کند. همچنین دارای ویژگی های امنیتی است که به شما قابلیت جلوگیری از فعالیت جاسوس افزار ها و ویروس ها را می دهد. یکی دیگر از ویژگی های بارز این مرورگر دارا بودن بیش از ۱۴۰۰ افزونه است که همگی آن ها برای سیستم عامل ویندوز طراحی شده اند.

maxthon.jpg

Sleipnir مرورگر محبوبی در ژاپن با سهم اکثریت کاربران است! بیشتر تاکید این مرورگر بر حفظ سرعت و کارایی آن است و با داشتن پوسته ها و پلاگین های مختلف، اجازه شخصی سازی بیشتر آن را به شما می دهد. این مرورگر نیز برای سیستم عامل ویندوز طراحی شده است.

sleipnir.jpg

Swiftfox حاصل بهینه سازی مرورگر فایرفاکس جهت افزایش سرعت آن می باشد. این مرورگر با افزونه های فایرفاکس هماهنگی کامل را دارد که همین مورد موجب شده تا آن را بسیار توسعه پذیر نموده است. رابط کاربری آن بسیار شبیه فایرفاکس است و بی شک کاربران فایرفاکس و لینوکس از آن خوششان خواهد آمد!

swiftfox.jpg

Lunascape اولین و تنها مرورگر ۳ موتوره جهان است! مرورگری که بر روی Gecko، Trident و WebKit اجرا می شود. همچنین این مرورگر از پلاگین ها و افزونه های فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر، به خوبی خودشان پشتیبانی می کند. به جرات می توان گفت که این مرورگر سریع تر و سبک تر از بسیاری از مرورگر های دیگر است.

lunascape.jpg

Konqueror ترکیبی از مرورگر، سیستم مدیریت از راه دور و مدیریت محلی فایل ها و نیز دارای قابلیتی جهت نمایش فاسل های سندی بدون نیاز به برنامه مادر آن هاست. Konqueror متن باز بوده و با HTML نسخه ۴.۰۱ سازگار است. این مرورگر شامل پلاگین های نت اسکیپ نیز هست و برای سیستم عامل لینوکس نگاشته شده است.

konqueror.jpg

SeaMonkey توسز کمپانی موزیلا توسعه یافته است و شامل مجموعه ای از اپلیکیشن ها است. در حالی که در داخل سیمانکی استاندارد بسیاری رعایت شده است، آنچه که آن را متمایز می سازد، وجود ویزایشگر متنی، ایمیل جامع و ابزارهای توسعه وب است. در کل این مرورگر گزینه مناسبی برای توسعه دهندگان وب است چرا که دارای Debuger جاوا اسکریپت نیز هست و بر روی ویندوز، لینوکس و مک نیز قابل اجراست.

seamonkey.jpg

OmniWeb مرورگری بر پایه WebKit است و توسط همان تیمی نگاشته شده که OmniGraffle و OmniOutliner را ایجاد کرده اند. هدف از ایجاد این مرورگر (مانند دیگر محصولات Omni)، آسان سازی و به اشتراک گزاری رابط های کاربری مشابه است. OmniWeb نه تنها تمام ویژگی های استاندارد مرورگرهای دیگر را داراست، بلکه دارای ویژگی ذخیره اطلاعات مربوط به حساب های کاربری تان برای ورود مجدد در زمانی دیگر به آن سایت ها، خوراک خوان داخلی و قابلیت ذخیره خودکار برگه ها است.

omniweb.jpg

Camino گویا مرورگری شبه فایرفاکس است که به طور خاص برای سیستم عامل مک نگاشته شده است و از موتور Gecko برای ترجمه صفحات استفاده می نماید و شامل قابلیت هایی از جمله حفاظت در برابر بدافزار ها، زبانه ها یا همان Tab ها، مسدود کردن تبلیغات و صفحات مزاحم، پشتیبانی کامل از AppleScript و دسترسی به صفحه کلید کامل است.

camino.jpg

Flock شاید نسبت به گزینه های بالا، مرورگر شناخته شده تری برایتان باشد به خصوص اگر شما یک معتاد شبکه های اجتماعی باشد! این مرورگر به این جهت ایجاد شده است تا شما فعالیت های رسانه های اجتماعی خود را از داخل مرورگرتان مدیریت نمایید.

این مرورگر از این طریق سعی کرده تا انتشار و به اشتراک گزاری مطالب را آسان تر سازد و هماهنگی کاملی نیز با سایت هایی نظیر فیس بوک، جیمیل، یوتیوب، دیگ، فلیکر، توییتر، وردپرس، بلاگر، پیکاسا و غیره دارد. از امکانات دیگر آن می توان به خوراک خوان داخلی، توانایی آپلود عکس، ویرایشگر وبلاگ و پوسته های سفارشی اشاره نمود. این مرورگر برای ویندوز، لینوکس و مک قابل دسترس است.


خوب تو سایت بالا خیلی مطالب جالب دیگه هم میتونید پیدا کنید پس اگه کسی علاقه داره به وبلاگینا سر بزنه
این مطلبم جالب بود ولی فکر کنم فعلا رقابت بین همون بالایی ها هست که گفتند ولی جالب بود نمیدونستم اینقدر کس خل گرد وب داریم
یه نظر:همه مرورگرا نسبت به حد و اندازه خودشون خوبن و فکر کنم برای هر کاری یکیشون بهتر عمل میکنه که دلیل بر خوب بودن یا بد بودنش نیست
اپرا،فایر فاکس (واع...)،کروم ،سفری و ..... همشون خوبن ولی اگه با هم استفاده بشن میترکونن و شما هم لذت میبرید

یه سوالم دارم ببینم کسی میتونه جواب بده:
با وجود اینکه این مرورگرا حجم زیادی رو اشغال نمیکنن، ولی نیمدونم چرا بعضی ها حاضر نیستند یا حیفشون میات از بقیه مرورگرا در کنار هم استفاده کنن (حداقل مرورگرهای مطرح مثل اپرا ،کروم، و.... ) و بعضی ها هم که مثل دوست بنده و خیلی های دیگه فقط فایرفوکس رو میبین و حتی حاضر نیستند یه مرور گر دیگه رو امتحان کنند
من هر کی ازم میپرسه اینترنت اکسپلورم جواب نمیده یا صفحه باز نمیکنه یا ..... میگم موزیلا فایر فاکس نصب کن بعدم میگم اگه دوست داری اپرا یا کروم یا .... هم نصب کن ببین با کدومش بیشتر حال میکنی، البته بعد از یه ساعت توضیح که بجز اینترنت اکسپلورر هم خیلی نرم افزارها هستند که کار مرور در وب رو انجام میدن.
بعد از چند روز میات و میگه موزیلا رو نصب کردم عجب چیزیه دستت درد نکنه
میگم اپرا و کروم ..... هم نصب کن
میگه نه اونا رو ولش اینو نصب کردم اصلا خیلی خوبه
میگم بابا اونا رو هم امتحان کن
میگه نه بابا این خیلی بهتر
میگم مگه امتحان کردی
میگه نه ولی این خیلی خوبه
عجیبه!!!!!
بماند حالا نظر یا جوابی به من بدید....ندادیدم به درک
فعلا بای

0 نظرات: